Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spettekaksvåfflor (glutenfria)

Den som istället är sugen på något riktigt sött och våffel-, eller nästan, kakväg kan prova på att grädda en omgång Spettekaksvåfflor som går kvickt och lätt att göra. Lätt som en plätt och jättesött - dessuotm glutenfria!

Annons

Ingredienser:

4 ägg

1 dl socker

2,5 dl potatismjöl

1,5 dl flytande margarin

rivet skal av 1 apelsin eller 1 citron

Gär så här:

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt potatismjöl, margarin och det rivna citrusskalet. Grädda som vanligt, smörj järnet vid behov. Grädda våfflorna gyllenbruna, lägg dem bredvid varandra på ett galler och låt dem svalna. Bryt dem sedan till hjärtan och servera dem som kaka till kaffet.

Mer läsning

Annons