Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bergshamrafamilj testar prylar i ny tv-serie

I kväll får tv-tittarna titta in hos den prylgalna Bergshamra-familjen Wågberg-Solids hem när den med viss dramatik testar olika prylar.

Annons

Under söndagkvällarna framöver, med start i kväll, kan TV3-tittarna följa familjen Wågsol från Östervik i Bergshamra i serien "Mästertestarna" när de testar olika prylar. Wågsol är en sammanslagning av makarna Wågberg och Solids efternamn och även namnet på deras hus.

Inspelningarna skedde från slutet av maj till början av juli. Men de fick förfrågan för mer än ett år sedan. Tanken var att de skulle spela in tidigare, men då hade inte TV3 plats i tablån.

- Det var teamet bakom Hollywoodfruar som kontaktade oss, berättar Margareta .

Familjen beskriver sig själv som pryltokig - och med en faiblesse för reaklipp.

Seriens dragplåster är Maria Montazami med dotter, som precis som familjen "Wågsol" bland annat testar en portabel bastu i det första programmet.

- Vi har inte träffat några andra deltagare. Allt är inspelat hos oss. Montazami hyrde de en villa till, säger Margareta.

Söndag kväll ska de bjuda grannar på middag, men sen får de gå hem så familjen får se premiäravsnittet på egen hand - och sedan komma tillbaka på dessert.

- Det ska bli att se hur de klippt det, säger Tommy.

Familjen tycker inte att de förstärkt bilden av sig själva. Margareta menar att de hade en del idéer själva och önskar att de kunnat förverkliga fler av dem.

- Brandsläckaren var den värsta grejen. Jag fick svårt att andas, säger dottern Olga.

Favoriten bland prylarna är en elbil, som tittarna får se längre fram i serien.

Hade ni roligt själva?

- Ja skitkul. Det var så fint väder hela tiden. Allt var så perfekt och tv-teamet jättetrevligt, säger Tommy.

- Den största stjärnan hoppas vi blir vår hund Toyboy, säger Margareta och Olga.

Familjen Wågsol, Tommy Wågberg, dottern Olga och Margareta Solid, är en av familjerna som testar olika prylar i nya TV3-serien Mästertestarna.

Mer läsning