Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Weeping Willows smygstartar turné i Norrtälje

I förra veckan släpptes Weeping Willows nya skiva Time has come. På lördag den 8 mars står de på Teaterns scen i Norrtälje för en smygpremiär av sin nya turné.

Annons

Det har varit mycket Weeping Willows de senaste veckorna. Nya skivan släpptes förra veckan och i onsdags var bandets sångare Magnus Carlson gäst i det hyllade kulturprogrammet Jills veranda, Nashville i SVT. Nu är det dags för Norrtälje att få sin del av kakan och en mycket välsmakande bit när bandet kommer till Teatern för att smygstarta sin nationella vårturné.

– Det ska bli jättekul, det blir en uppvärmningsspelning inför turnén, sa bandets trummis Anders Hernestam till NT tidigare i år.

Weeping Willows har gjort hits som Broken promised land och Touch me och har tidigare släppt sex album. Den rykande färska Time has come är rent musikaliskt en återgång till bandets första platta Broken promised land.

– Vi gjorde en självanalys och försökte definiera oss, vad vi egentligen är bra på. Och det är det där sentimentala och storslagna, kommenterade Anders Hernestam plattan för NT tidigare.

Bandet kommer senare i år att besöka Högmarsö för en spelning och har tidigare spelat på KnappKarlssons krog på Björkö.

Konserten på Teatern i Norrtälje börjar klockan 21 på lördag den 8 mars..