Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vittne: Hon skulle rädda en fågel - föll från taket

En kvinna i 30-årsåldern avled sedan hon fallit från ett tak på Kyrkogatan i centrala Norrtälje.

Strax före halv tolv på onsdagen föll kvinnan från taket på det trevåningshus där Restaurang på G ligger. Hon avled till följd av sina skador. Efter olyckan valde restaurangen att stänga.

Händelsen utreds som en olycka och ska ha inträffat vid halv tolv-tiden på onsdagen. Vittnen har berättat för polisen att hon tappade fotfästet i samband med att hon skulle hjälpa en fågel.

– Vi har fått uppgifter om att en person sett att en fågelunge föll ur sitt bo och bad kvinnan om hjälp. I samband med det föll hon från taket, säger Christer Sandström, pressansvarig vid Roslagspolisen till Norrtelje Tidning. 

Polisen har förhört ett flertal vittnen till olyckan. Flera av dem var chockade, en så chockad att en polispatrull fick ta med vittnet till sjukhuset. I en närliggande lokal arrangerade man debriefing-samtal med dem som hade behov av att prata om olyckan.