Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinstraden bröts för Riala i matchen mot Upplands-Ekeby

Efter nio segrar i rad i division 6 Uppland östra herr i fotboll för Riala så tog vinstsviten slut borta mot Upplands-Ekeby. Matchen på lördagen på Björnvallen slutade 2–2 (0–2).

Rialas lagledare Michael Lundberg kommenterade matchen:

– Vi startade matchen bra och aggressivt vilket gav 1-0 redan innan matchen hunnit bli fem minuter gammal. Vi styrde matchen och hade allt spel, och gjorde 2-0 efter en halvtimme. I andra halvlek blev vi lite för bekväma och i stället för att stänga matchen ställde vi till det för oss själva och gav bort segern då vi skänkte bort två mål till Upplands Ekeby.

Riala hade ledningen i halvtid med 2–0, men i andra halvlek kom Upplands-Ekeby mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Upplands-Ekebys mål gjorde av Thomas Eriksson och Gustaf Pettersson, medan Daniel Bengtsberg gjorde båda målen för bortalaget.

Med tre omgångar kvar är Upplands-Ekeby på femte plats i tabellen, och Riala leder serien.

Lördag 14 september 14.00 spelar Riala hemma mot Väddö.