Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi moderater fokuserar på vår egen politik

Annons

Att Socialdemokraterna i Norrtälje kommun är missnöjda efter det gångna valet är förståeligt. Jag kan på ett personligt plan känna sympati för ett parti som tappar 20 procent av sina mandat i kommunfullmäktige. Som tur är så är det inte mina personliga sympatier som styr väljarnas val.

Anmäl text- och faktafel

Moderaterna har under hela valrörelsen fokuserat på vår egen politik och hur vi vill utveckla Norrtälje kommun. Ända sedan jag tillträdde som gruppledare för Moderaterna i Norrtälje kommun har jag varit tydlig med att mitt alternativ är en samlad borgerlighet, eller en Allians. Samtidigt bestämmer jag inte över några andra partier, det gör de bäst själva utan min inblandning. Tyvärr verkar Hanna Stymne Bratt ha väldigt svårt att ta in det beskedet.

Moderaterna fokuserar på sakpolitik och utveckling av kommunen, skriver Bino Drummond. Foto: Henrik Montgomery, TT.

Men när Moderaterna fokuserar på sakpolitik och utveckling av kommunen så är det bekymmersamt att Hanna Stymne Bratt i sin debattartikel verkar bry sig mer om Moderaterna, Sverigedemokraterna, borgerliga partier i stort och maktinnehavet än hon bryr sig om sitt eget parti och att utveckla Norrtälje kommun. Hade hon gjort det så hade hon också kommit ihåg att hon varit en del av minoritetsstyret de senaste fyra åren.

Anser jag att Hanna Stymne Bratt är sverigedemokrat för att hon varit med och styrt i minoritet de senaste fyra åren? Nej, hon är fortfarande socialdemokrat. En typisk sådan.

Bino Drummond (M), gruppledare

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons