Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi är alla vinnare på ett bättre företagsklimat

Med ett bra företagsklimat blir det lättare att starta, driva och utveckla framgångsrika företag. I en växande kommun som Norrtälje är det speciellt viktigt att politiker och tjänstemän i kommunen förstår vikten av att ge företagare bästa möjliga support för tillväxt. Detta ger möjlighet att utöka vår viktiga lokala arbetsmarknad och allmänna välfärd.

Nyligen presenterades företagarnas betyg på den politiska ledningens attityd till företagande i Norrtälje kommun. Det visade på det näst sämsta förtroendet för den politiska ledningen sedan mätningarna började för snart 20 år sedan, enbart slaget att fjolårets bottenrekord. För att förbättra det pinsamt låga resultatet behövs en klar förändring av den politiska ledningen.

Vi liberaler förstår näringslivets behov och kommer att fokusera på att ge bästa möjliga support till ett bra företagsklimat som också är avgörande för att vi ska ha en levande stadskärna i Norrtälje.

Vår politik för en mer företagarvänlig kommun märks i alla beslut vi tar. Det var bland annat därför vi var emot införandet av parkeringsavgifter i Norrtäljes stadskärna.

Norrtälje kommun behöver en politisk ledning som förstår näringslivets villkor. För en sak är vi övertygade om: det är företagen som skapar jobb och bidrar till vår välfärd.

Robert Beronius (L)

Elisabet Ek (L)

Karin Karlsbro (L)

Åsa Wennerfors (L)

Veronika Areskoug (L)

Nicklas Salmin (L)

Mats Hållén (L)

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel