Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Västerviks lagledare om kvällens match mot Rospiggarna

Patrik Hag: "Vi måste höja oss"

Förra årets seriefyra Västervik är i poängbehov efter en tung inledning på säsongen. Smålänningarna kommer till kvällens match mot Rospiggarna med två bortaförluster i ryggen.

– Flera av våra förare har blandat och gett hittills. Dave Watt har varit säker och Nermark körde bra i Målilla senast, men överlag måste vi höja oss, säger Västerviks lagledare Patrik Hag.

Senast mot Dackarna avslutade laget starkt men det blev förlust med 42-48.

– Det är aldrig roligt att börja säsongen med två förluster och vi behöver en seger nu. Både mot Smederna och Dackarna började vi dåligt och mot Rospiggarna måste vi vara med direkt.

Kvällens drabbning blir Västerviks första hemma på Ljungheden. Den tänka hemmapremiären mot Piraterna blev inställd (körs i morgon onsdag).

– Vi brukar åka bra hemma och nu får vi reda på vart vi står. Givetvis har vi förväntningar på seger men det är en tuff match som väntar. Rospiggarna har bevisat att de blir att räkna med i år.

Västervik har sin stjärna Krzysztof Kasprzak skadad, men ställer upp med ett jämnt lag.

Nyckeln till seger i kväll?– Peter Ljung måste upp på sin nivå och Troy Batchelor kan ta ett snäpp till. Rune Holta har haft stora problem med sina grejer och vi hoppas att det ska lossna för honom nu, konstaterar Patrik Hag.

Följ matchen här!