Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Väpnat rån i Rimbo

Taxichaufför rånad på sin kassa av en ensam förövare med ett pistolliknande föremål. Polisen söker efter kvinnligt vittne.

Under onsdagsmorgonen, strax innan klockan sju, skedde ett personrån vid Uppsalavägen i Rimbo. Det ska vara en taxichaufför som utsatts för ett rån enligt polisen. Han ska ha blivit rånad på kassan, som bestod av en viss summa kontanter, av en ensam förövare med ett pistolliknande föremål. Rånet skedde efter att chauffören varit på väg till sin bil som stått parkerad på Minervavägen, nära parken.

Rånaren ska vara en man, cirka 160 centimeter lång var iklädd mörka kläder, röd mössa och snusnäsduk. Förövaren uppskattas vara 20-30 år och ska ha försvunnit i riktning mot Rimbo centrum och Köpmannagatan.

Enligt Lars Staf på Norrtäljepolisen ska föraren ha passerat en kvinna på Vibyvägen som varit på väg österut innan han blivit rånad. Kvinnan ska ha varit normalbyggd, varit klädd i svart och haft en svart handväska. Polisen söker nu kvinnan och andra vittnen.

Ring 114 14 om du har sett något i anslutning till rånet.

Det gjordes ett försök att spåra förövaren med spårhund, men sökandet avbröts eftersom det var för mycket folk i rörelse. Chauffören ska inte ha kommit till skada fysiskt vid överfallet.