Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välj mellan paintball och grottklättring på lovet

Nästa vecka är det påsklov. Då finns det en hel del att göra för den som är hågad.

Annons

På tisdagen den 22 är det fotbollscup för de som går i årskurs 5-7. Start vid Långsjöskolan i Rimbo kl 9.

På U-huset i Norrtälje är det Music Dancecamp tisdag, onsdag och torsdag mellan klockan 10 och 16. Ålder från högstadiet och uppåt.

Onsdagen den 23 är det grottklättring. Gemensam resa till Klövberget i Tyresö, där man letar efter Ronja Rövardotters grotta. Samling 12 vid Brännäsgården.

På torsdagen den 24 bjuder Ung Fritid till aktiviteten ”På rymmen”. Där bjuds tremannalag in för att smyga, utföra uppdrag och samla poäng. Fritidskort krävs, samt mobiltelefon med bra kamera. Samling klockan 11 på Brännäsgården i Norrtälje.

Paintball blir det fredagen den 25 april. Samling vid McDonalds i Norrtälje kl 11.30.

Flera av aktiviteterna kostar en slant och kräver Ung Fritidskort. Läs mer om detta på kommunens hemsida under fliken kultur och fritid. Ungdomsgårdarna Brännäsgården och U-huset i Norrtälje, Punkten i Rimbo, Gallerian i Hallstavik, Draget i Älmsta och Skutan i Bergshamra har aktiviteter. Öppettider på kommunens hemsida.

Badhusen i Norrtälje, Rimbo och Hallstavik har öppet, liksom biblioteken i Norrtälje, Bergshamra, Edsbro, Hallstavik, Herräng och Rimbo.