Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vakt och kroggäst till sjukhus

Ett slagsmål utbröt under natten mot söndag mellan en gäst och två ordningsvakter på en krog i Norrtälje. Såväl gästen som en av vakterna fick föras till sjukhus för omplåstring.

Annons

Klockan var strax före två på natten när polisen kallades till krogen. Detaljerna kring händelsen var diffusa och polisen visste från början inte vilken brottsrubricering de skulle välja.

– Vi får utreda och se vad det är som har hänt. Vi är intresserade av att komma i kontakt med folk som varit på platsen. Om folk har filmat händelsen så är det också intressant, säger Magnus Persson, stationsbefäl vid Norrtäljepolisen.

Senare på natten klarnade händelseförloppet något. 

Kroggästen ska ha slagit och tagit strypgrepp på en av vakterna vars kollega kom till undsättning med batong.

Kroggästen greps och togs med till polisstationen i Norrtälje efter omplåstringen. Han släpptes på fri fot på söndagsmorgonen men är fortsatt misstänkt för grov misshandel, våld och hot mot tjänsteman. Han har dock gjort en motanmälan mot en av vakterna för grov misshandel.    

Det är oklart vilka skador de båda kombattanterna åsamkade varandra. Men båda två var vid medvetande när de fördes till sjukhuset.