Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unga politiker till Herräng 

Under påskhelgen håller Ung vänster riksting i Herräng, norr om Hallstavik.

109 ombud från hela landet samlas för invigning på långfredagen. Och under lördagen kommer Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt på besök och håller tal.

– Vi kommer finslipa vår valstrategi under rikstinget, säger Ung vänsters förbundsordförande Stefan Lindborg i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Ung vänster är det tydligaste EU-kritiska alternativet. I högerns Europa kämpar man för storbankernas vinster, medan vi vill sätta solidaritet med folken i de hårdast drabbade krisländerna i centrum.

Ung vänster tycker att det är hög tid att byta regering och bland de viktigaste valfrågorna är trygga jobb och en skola utan privata vinster. Under rikstinget kommer de unga vänsterpartisterna ordna seminarier och panelsamtal med representanter från Handelsanställdas förbund och Seko.