Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två till sjukhus efter busskrock på E 18

En buss och en skåpbil krockade på torsdagen på E18-Norrtäljevägen vid Brottby. Två personer fördes till sjukhus och vägen stängdes av i båda riktningarna.

En ledbuss och en skåpbil kolliderade vid 13:30-tiden vid Brottby på E18. Polisen uppger att minst två personer är skadade och har först till sjukhus. 

Olyckan skedde i norrgående körriktning och drog snabbt på sig långa köer. SL satte efter en stund in ersättningsbussar för att föra vidare passagerarna från den krockade bussen. 

Trafiken stängdes av i båda riktningar efter olyckan och stora köer bildades. Strax före halv fyra öppnades vägen helt igen.

Trafiken mot Norrtälje omdirigerasunder tiden via avfart Rosenkälla förbi Gillingebanan, Angarn och mot Bottby och vidare ut på gamla Norrtäljevägen - alternativt via Åkersberga och 276:an-Kustvägen.