Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Träningsklubb expanderar med nya lokaler

För fem år sedan startade CrossFit Norrtälje sin verksamhet. Som ett steg i att utveckla föreningen öppnar de på lördag i nya lokaler på Campus.

650 kvadratmeter, ljust och högt i tak. De fyra delägarna Per Mattsson, Thomas Illiminsky, Andreas Graflind och Mikael Berg är nöjda med den nya lokalen som ligger granne med Posten och friidrottsanläggningen Matildahallen.

– Vi tycker att det är suveränt att hålla till på Campusområdet. Här finns jättebra möjligheter att träna både inne och ute, säger Per Mattsson.

I och med flytten kommer föreningen också utöka verksamheten med en heltidsanställd och generösare öppettider. Dessutom kommer Norrtälje MMA-klubb, Roslagens Lyftarförening och Naprapatlandslaget att flytta in i den nya anläggningen. Att det råder stark konkurrens mellan träningsanläggningarna är inget som skrämmer.

– Vi är ju något annat än ett gym. De som kommer hit vill ofta ta sin träning till nästa nivå och här tittar vi väldigt mycket på den enskilda individen. Det är därför våra pass aldrig är mer än 12 till 14 personer, säger Andreas Graflind som också tränar flera elitidrottare i olika grenar.

– Men motionärerna är vår huvudsakliga kundgrupp, säger Thomas Illiminsky.