Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thorleifsson provspelar med holländsk klubb

Gjorde assist i träningsmatch – "Jag är ganska nöjd med insatsen men borde ha gjort ett mål."

BKV Norrtäljes succéanfallare Andrés Thorleifsson har länge varit på väg bort från Roslagen. I juli provspelade han med IFK Norrköping och i oktober med Hammarby.

Nu är anfallaren på plats i Holland och provspelar för Eredivisie-laget Heerenveens b-lag. Under måndagen spelade han en träningsmatch med laget mot Utrechts b-lag. Heerenveen vann med 4-2 och Thorleifsson noterades för en assist.

– Jag är ganska nöjd med insatsen men borde ha gjort ett mål. Då hade jag varit jäkligt nöjd. Men det var riktigt roligt, säger Thorleifsson.

– Heerenveen har inte haft koll på mig sedan innan utan jag är tack vare rekommendationer från min agent och en annan. Från början skulle provspelet bara vara en dag och sedan skulle vi utvärdera. Men nu vill de ha kvar mig både tisdag och onsdag och sedan utvärdera. Så något bra måste jag ha gjort under matchen i dag.

Fotnot: Eredivisie är högsta ligan inom holländsk fotboll.