Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thorleifsson om allsvenska debuten

Rialasonen hoppade in i andra halvlek när Falkenberg förlorade i premiären.

Annons

Den före detta Riala- och BKV-spelaren hoppade in i den 70:e minuten vid ställningen 0–0. Väl på planen fick han ganska omgående se Malmö FF ta ledningen efter ett tveksamt ingripande av Falkenbergs målvakt.

– Lite trist att komma in och så tappar vi in ett mål direkt. Efter det försökte vi trycka på och lämnade ytor bakåt. Ett så pass bra lag som Malmö utnyttjar sådant, säger Andrés Thorleifsson till NT.

Thorleifsson stod för piggt inhopp och hade bland annat ett skott mot mål och en fin nickpass till anfallskollegan Stefan Rodevåg som missade mål.

– Det var riktigt roligt att hoppa in. Jag gjorde det jag är bra, att vara stor och stark men även springa på djupet. Skottet borde ha träffat mål, det var någon meter utanför.

– Min egna insats var godkänd.

Hur var det att spela match med tanke på dödsmisshandel I Helsingborg bara timmarna innan er match?– Vi fick höra på uppvärmningen att någon hade dött. Och vi spelade i sorgeband och hade en tyst minut innan. Man försöker koppla bort det, men det är förkastligt. Sådant ska inte hända i fotboll, det är hemskt.