Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svenska stjärnor till Barnens ö

Stjärnspäckat program på Barnens ö krog och scen i sommar.

Ebbot Lundberg spelar på Barnens ö i sommar. Edda Magnason och Jenny Wilson kommer också till båthuset. Programmet för sommarens konserter på Barnens ö krog och scen är klart, med flera kända namn på artistlistan.

Ett av dem är Ebbot Lundberg, som spelar i båthuset på kvällen den 17 juli. Konserten ingår i den förre Soundtrack of our lives-sångarens sommarturné, som inleds i Umeå i maj och avslutas i Göteborg i september. Vid kvällskonserten spelar han tillsammans med ett kompband.

Ebbot Lundberg är också en av gästartisterna vid en familjekonsert med bröderna Lindgren tidigare på dagen Där medverkar också Nina Ramsby och Britta Persson.

Förutom de båda spelningarna den 17 juli ges ytterligare fyra konserter på Barnens ö krog och scen i sommar. Edda Magnason, känd från bland annat Monica Z-filmen, kommer till båthuset den 23 juli. Den 31 juli är det dags för Jenny Wilson att ställa sig på scenen.

Hon har hyllats för sin senaste skiva Demand the Impossible och tog hem tre grammisar vid årets gala.

På konsertlistan finns också en spelning med Club Killers och deras gäster den 3 juli. Dessutom kommer Darya och Månskensorkestern till Barnens ö med Arja Saijonmaa som gäst. De ställer sig på scenen den 10 juli.