Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storbråk i centrum i natt

Uppdaterad 09.23. Ett större bråk bröt ur på Stora brogatan i Norrtälje i natt.– Vi söker vittnen till händelsen, säger stationsbefälet på Norrtäljepolisen.Flera personer skadades vid bråket, men inte allvarligt.

Det var vid 03.30-tiden under natten mot lördagen som en polispatrull på avstånd såg en grupp män i tjugoårsåldern gräla och knuffas på Stora brogatan i centrala Norrtälje. Men när polisen närmade sig skingrades bråket och samtliga inblandande var senare ovilliga att tala med polisen.

– En man hade skador i ansiktet efter misshandelen, men han var inte villig att medverka i utredningen och ville heller inte åka till sjukhus, säger Sofia Zetterman, stationsbefäl vid Norrtäljepolisen.

Två anmälningar har nu upprättats, den ena rör misshandel, den andra grov misshandel. Enligt uppgift ska åtminstone en av gärningsmännen ha varit beväpnad med kniv.

Eftersom samtliga inblandade tiger och är ovilliga att berätta vad det är som har hänt har polisen inte kunnat gripa någon misstänkt och man vädjar nu till allmänheten.

– Vi är intresserade av vittnesuppgifter. Vi vill veta vad som har hänt och vilka personer som befann sig på platsen.