Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vanliga frågor och svar

Annons

Jag kan inte skapa mitt konto. Vad gör jag för fel?

När du klickat in dig efter skapa evenemang kommer du till inloggningssidan. Klicka på den blå knappen skapa nytt konto till höger på sidan. Där finns fyra flikar att fylla i. I den första, med kontaktuppgifter, fyller du i alla fält märkta med asterisk (*). Telefonnummer om du vill, det kommer att synas utåt – både i papperstidningen och på hemsidan. Namn är föreningens/utställarens/arrangörens namn. Där det står organisationsnummer fyller du i arrangörens namn igen. Kontaktperson syns inte utåt men är bra om NT behöver nå dig/er. Bild/logga behövs inte. Den fjärde och sista fliken lösenord är däremot viktig! Välj ditt lösenord enl. anvisning, sex tecken, och upprepa det. Efter det trycker du på den blå knappen registrera. Klart!

Jag lyckas inte logga in. Vad gör jag för fel?

Den inloggning som du ska använda nås via http://guide.norrteljetidning.se/event/create/4fd09dea3d9b2c0007000000 . För att hantera dina evenemang behöver du ha ett separat konto, som är gratis. Kontot skapar du enkelt i samband med att du skapar ditt första evenemang.

Kostar det något?

Nej, det är gratis att medverka i evenemangsguiden.

När jag försöker spara evenemanget får jag ett felmeddelande

Det beror oftast på att man inte är inloggad. Logga in och försök sedan igen. Ibland beror det på att det är fel på platsen. Se nästa punkt.

Kartan visar fel. Hur ändrar jag positionen?

Kartfunktionen är bra, men tyvärr inte perfekt. Systemet har till exempel svårt att hitta postlådeadresser. Försök med närmaste gatuadress. Om det inte händer något på kartan när du ändrar kan du prova att uppdatera sidan i webbläsaren, men då kan du också behöva mata in uppgifterna på nytt. Du kan också prova att skriva en annan ort än postorten. Tyvärr kan man inte flytta markören manuellt på kartan.

Vad visas i papperstidningen?

Rubrik + kort beskrivande text + start- och sluttid + namnet på platsen + telefonnummer till arrangör (anges vid skapandet av nytt konto). + arrangör (organisation).

Kommer mitt evenemang med i papperstidningen?

Då evenemangsguiden är en kostnadsfri service kan vi inte garantera att ditt evenemang kommer med i tidningen. För att ha chans att komma med där ska det vara två vardagar mellan inmatning och publicering.

Jag har glömt mitt lösenord. Hur gör jag?

Klicka på "Skapa evenemang" och sedan på knappen "Återställ lösenord". Då kommer en länk att skickas till den e-postadress du har angivit. Den klickar du på för att komma in och kan välja ett nytt lösenord (eller samma om minnet kommit tillbaka!).

Kan jag ha olika kontaktuppgifter för olika evenemang?

Nej, e-postadress och telefonnummer hämtas automatiskt från de uppgifter som du har fyllt i när du skapade ditt konto. Du kan när som helst ändra de uppgifterna genom att klicka på "Konto" uppe till höger efter att du har loggat in här. Om du vill ha olika kontaktuppgifter till olika evenemang behöver du skapa flera olika konton med olika e-postadresser. Lösenordet kan dock vara samma. Ett alternativ är att tydliggöra kontaktvägarna i de fritextrutor som finns till både tidningen och de digitala medierna i samband med att du skapar ett evenemang.

Finns det någon lathund för hur man lägger in evenemang?

Ja, du kan ladda ner den här: lathund.pdf . Skriv gärna ut eller mejla till vänner och bekanta.

Regler för evenemang

Ett evenemang är en händelse som kan vara till nöje. Enbart öppettider eller ren försäljning är inte evenemang. Viss typ av samhällsinformation som är till nytta för allmänheten kan godkännas.

Norrtelje Tidning förbehåller sig rätten att ändra och ta bort evenemang samt göra urval till olika listor. För att ha chans att komma med i tidningen ska det vara minst två vardagar mellan det tillfälle som du lägger in evenemang och tidningen kommer ut.

Läs fullständiga villkor här!

Mer läsning

Annons