Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tummen upp för värsta bilen

Vinnaren av vårens Bil Bostadstävling ”Värsta bilen”, Jonas Thunberg, har fått mycket uppmärksamhet när han varit ute och kört med sin nya omgjorda bil.

Annons

Vi har haft kul med bilen hela sommaren. Den har blivit hela familjens pärla, säger Jonas Thunberg.

I juni fick Jonas Thunbergs familj äntligen se den nya omgjorda bilen. Det var grabbarna på DMC-sound som stod för omgörningen, och resultatet blev lysande.

Av den gamla Seat Leon blev det en värstingbil. Bilen fick bland annat 24 högtalare, 19 tums rallyfälgar med racingdäck. Den sänktes 40 mm för bättre väghållning och den lackades om i pärlemorlack med kameleonteffekt i gult, blått och rött. Effekten syns bäst i solljus.

Första dagen skulle jag visa upp den för några av ungarna på skolan. Efter tre minuter var där 150 stycken som beundrade bilen, berättar Jonas.

Under sommaren har familjen kört omkring en hel del med bilen. Det har varit tummen upp från de allra flesta.

Och det har varit totalt okända människor som har visat tummen upp. När vi haft nedvevat har det stått folk utanför och dansat till musiken.

Barnen Christian och Caroline har tyckt bäst om att spela spel. Inbyggt i nackstöden finns dataskärmar, och favoriten har varit att spela FIFA:s fotbollsspel.

När vi åkt till fotbollsträningen så har barnen spelat det som uppvärmning innan träningen.

Pappa Jonas har mest uppskattat musikanläggningen i bilen.

Ljudet och lacken har varit bäst. Och jag har nog aldrig tvättat en bil så mycket som jag gjort med den här. Man vill ju att lacken ska synas. Ja, det här har blivit hela familjens pärla och självklara val, säger han nöjt.

Mer läsning

Annons