Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spigg bloggar från världen i sommar

Spigg visar vägen ut i världen i sommar.
Från och med torsdag kommer det finnas en blogg här på Spiggs webbsida där utsända rapporterar från sina resor.
Första resan går till USA.

Annons

Sommarlovet är äntligen här! Många ska säkert sommarjobba stora delar av sommaren, andra bara ta en dag i taget och fylla lovet med typiska sommarlovsgrejor som festivaler, bad och kompisar. Lyckligt lottade har kanske planerat in en resa.

Ett som är säkert i alla fall är att Spigg ska ut och resa en hel del, och för att ni ska kunna följa med i vad som händer runt om i landet, eller i världen, har vi gjort en speciell reseblogg.

Här kommer man att få möjlighet att följa med på Spiggarnas äventyr och dela våra upplevelser vare sig det är här i Sverige eller utomlands så fort vi reser iväg lite längre bort alltså. 

Meningen är att kunna ge tips på vad man kan göra, vad som är det bästa respektive det sämsta med stället vi anlänt till och så vidare. Efter varje avslutad resa kommer det även att finnas en faktaruta med just sådana upplysningar i bloggen.

Bloggen kommer även att finnas här på Spiggsidan där det senaste inlägget publiceras. 

De första resorna att följa med på är redan ingång och går båda till andra sidan Atlanten, till USA rättare sagt. Christin Friberg, Jenny Runsten och Sebastian Nordström begav sig dit redan nu i veckan.

Christin Friberg åkte dit för att resa runt med sin familj, och kommer att planera in sevärdheter och lite annat allt eftersom. Hon kommer att starta i Philadelphia och sedan åka runt till bland annat Texas. Hon ska vara borta i nästan tre veckor, och på den tiden hinner det hända mycket på bloggen!

Jenny Runsten och Sebastian Nordström har åkt för en hel veckas riktig semester, avslappning och shopping i New York. Precis som Christin Friberg kommer de att ta dagarna lite allt eftersom, se vad som finns att göra och så vidare upptäcka staden helt enkelt! 

Så glöm inte att kolla in de tre spiggarnas blogg som kommer med färska inlägg direkt från händelsernas centrum på plats i USA.

Vill ni hänga med på bloggen, kolla in spalten här till höger för att se de sensate inläggen på bloggen.

Charlotte Stenström

Mer läsning

Annons