Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ryan Sullivan muntligt överensmed Rospiggarna

Rospiggarnas ordförande, Anders Östling, går i väntans tider. Vid faxen. - Jag väntar på det påskrivna kontraktet från Ryan Sullivan, säger Östling.

Annons

Rospiggarna har under hösten varit på jakt efter en ersättare till Adam Shields som tidigare i höstas skrev på för nykomlingen Vargarna.

Den man jagat har varit Piraternas stjärna Ryan Sullivan föraren som tillhörde Rospiggarna under guldåren i början av 2000-talet.

Nu är han på god väg in i laget igen.

Ryan Sullivan har gett ett muntligt besked till Rospiggarna.

Han har sagt till mig att han kommer att skriva på kontraktet som vi skickat till honom, säger Anders Östling. Nu kan vi bara vänta på att han faxar oss det påskrivna kontraktet. Inget är ju egentligen klart innan dess.

Ryan Sullivan blir, om han skriver på, den sista pusselbiten inför säsongen 2009. Han är den nionde och sista förare Rospiggarna behöver i truppen. En trupp som ser stark ut, menar Anders Östling.

Jag tycker att vi blir betydligt starkare än under 2008, säger han. Adam Shields var väldigt bra, men är inte i samma klass som Ryan Sullivan. Samtidigt får vi in Henrik Gustafsson istället för Travis McGowan. De jag har pratat med i Hallstavik har varit väldigt positiva till de här förändringarna..000

Rospiggarna har också ett annat namn man jobbar med parallellt ifall Ryan Sullivan skulle tacka nej i sista stund. Man för diskussioner med Matej Zagar.

Han är ett alternativ vi tittar på, bekräftar Anders Östling. Det finns ju heller inte så många förare som har över 6.00 i snitt. Vi hade även diskussioner med Tomasz Gapinski, men han valde att gå till Västervik istället.

Och tackar Ryan Sullivan nej kan det bli så att Rospiggarna placerar en förare som till exempel Travis McGowan i truppen bara för att fylla ut den inför transferfönstrets stängning den sista december.

Då kommer vi att leta en ny förare när transferfönstret öppnar i vår istället, säger Anders Östling.

Men först och främst hoppas man förstås på Ryan Sullivans påskrift.

Australien ligger nio timmar före Sverige.

Faxen är påslagen dygnet runt.

Mer läsning

Annons