Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Quorn-currygryta med ris

Annons

Ingredienser (3-4 pers)

2 lökar

2-3 morötter

1-2 vitlöksklyftor

3-4 tsk curry

0,5 tsk kardemumma

4 dl vatten

1 paket quornbitar

salt

Gör så här:

Skär upp löken och skär morötterna i slantar. Fräs lök och morötter i olivolja 4-5 minuter. Hacka vitlöken och ha den i grytan. Tillsätt curryn och kardemumman och rör i så att den blandas med oljan, löken och morötterna. Tillsätt 4 dl vatten (hälften kan med fördel bytas ut mot kokosmjölk). Koka tills morötterna är lagom mjuka. Ha till sist i quornbitarna och smaka av med salt och låt grytan koka på svag värme i ca 5 minuter.

Serveras grytan med ris.

Mer läsning

Annons