Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Peter Gustafson om sitt val:- Just då kändes det rätt

I går gjorde Gottröra-bonden Peter Gustafson sitt sista val i tv-serien Bonde söker fru. NT fick ett litet förhandssnack med den populära hästuppfödaren innan programmet.

Annons

Vem blev det?

Wille.

Varför valde du honom?

Just då kändes det rätt. Kanske var det för att jag var skraj för att Peter också håller på med hästar. Idag har jag bra kontakt med både Peter och Wille Det är två stycken toppenkillar och det var bland de värsta beslut jag varit tvungen att ta. Jag försökte göra det på ett snyggt sätt, men det blev katastrof.

Mycket tårar?

Jag tror att tv-teamet faktiskt var snälla nog att klippa bort det värsta.

Men vad säger du, har du kontakt med båda killarna. Så du och Wille är inte tillsammans?

Det får jag inte svara på, det är fortfarande program kvar.

Blev tv-serien som du tänkt dig?

Nej faktiskt inte. Jag trodde att det skulle vara lättare, att jag inte skulle behöva blotta mig så mycket. Men det har inte bara varit negativt, det har också varit skönt att blotta sig. Vi får inte godkänna någonting i förväg men tv-teamet är extremt duktiga och har inte förbrukat sitt förtroende.

En av de andra deltagarna i programmet råkade ut för en gammal flickvän som i kvällstidningarna varnade för honom, har du varit rädd för något liknande?

Nej, jag tror det säger mer om henne än om Magnus han är en toppenkille. Sen att han har sagt sina grejer, jag vet att han blivit nervös när de ska filma och att han försökt framställa sig på ett visst sätt.

Är det lätt att man framställs på ett visst sätt i tv?

Mina kompisar tycker inte att jag har framstått som någon annan än den person de känner, men jag har å andra sidan lätt framför kameran.

Lever du ett så glamoröst liv som det ibland framstår i programmet?

Kom ut nu så ska du få se hur glamoröst det är i leran. Jag skulle vilja säga att det är ett ganska tungt jobb, i alla fall under vinterhalvåret.

Mer läsning

Annons