Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pappografi borde vara självklart

Pappografi borde vara lika självklart som mammografi. PSA-testet är väl inget 100%-igt svar på vår oro, men att inte få ta det gör att vi riskerar att göra Jarl Alfredius och hans olycksbröder sällskap till den andra sidan.
 

Annons

När Robert Aschberg i sin journalistiska ungdom skulle göra ett riktigt spännande ”knäck” så Wallraffade han på Nybohovs sosseförenings möten som intresserad ung prospekt. Det värsta eller bästa var att han skrev om det hela i en mycket stor tidning. Kanelbullar, svagt kaffe, långpratare…

Tack och lov så blev det ingen kioskvältare. På den tiden var jag förste ombudsman/sekreterare för sossarna i Stockholm och bodde i samma hus på (tre trappor upp) söder i Stockholm som Aschberg (fyra trappor). Jag tog trappen upp, ringde på och frågade va fan om han trodde att han var duktig. Vilket han medgav att han trodde.

Efter detta blev jag en självskriven gäst i hans första TV3-sändningar från restaurang Tyrol på Gröna Lund. Där flamsade vi tillsammans jag, Robban, Bert Karlsson och många andra tillsammans med en publik som fått rejäla doser av alkohol före och under sändningen. Slafs-tv är väl det bästa eftermälet.

Men nu har Robert Aschberg och hans Sanzo Panza och alias Gert ”Äntligen” Fylking börjat gå i rätt riktning. Inte bara norrut utan för något viktigt.

Utöver att vara på rätt väg så är Robert Aschberg dessutom fritidsboende i vår kommun. Trots hans rucklande i ungdomen skulle jag vilja sätta upp honom på listan som ”Möjlig Rospigg”.

Tack Robert, du kommer att gå långt! Gert ”Äntligen” Fylking har inte heller så långt kvar till finalen.

Mer läsning

Annons