Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrtäljetjej menar att Linda Rosings program är en bluff

I nästa vecka börjar Kanal 5:s nya dokusåpa ”Den rätte för Rosing”. Där ska ett antal killar få chansen att bli tillsammans med Linda Rosing. Vad inte tv-tittarna, eller killarna, får veta är att Rosing redan har en pojkvän.
- Programmet är en bluff, därför hoppade jag av , säger Norrtäljetjejen Jannike Nordström, som i första programmet är en av fyra ”coacher” till Rosing.

Annons

Kanal 5 har stora förhoppningar på sin kommande serie ”Den rätta för Rosing” som börjar sändas den 24 februari. I serien, som kostat två miljoner att spela in, ska nio killar få chansen till en dejt med dokusåpakändisen och skandalomsusade Linda Rosing.

En efter en ska killarna väljas bort, till en ensam kille står kvar, Han med stort H, han som ska vara den rätta för Rosing.

En av de som hjälpt Linda Rosing att välja ut killar till programmet är Jannike Nordström från Norrtälje.

Tillsammans har de mött olika killar som givit allt och lite till för att bli antagna till programmet, killar som drömmer om att få bli tillsammans med Linda Rosing.

Killarna vi träffat är seriösa i det här. Var och en hoppas verkligen att Linda ska välja just honom, säger Jannike Nordström. Sedan är det meningen att en ensam ”vinnare” ska bli Lindas nya kärlek.

Vad de flesta bakom programmet vet, men som ingen vill berätta, är att Linda Rosing redan är upptagen.

Ja, alla vet det, och hon har aldrig försökt dölja det för mig. Men om det kommer fram faller ju hela programidén, säger Jannike Nordström. Jag har själv agerat ”chaufför” åt Linda Rosing flera gånger när hon skulle till sin pojkvän, jag har också otaliga gånger varit bredvid henne när hon pratat i telefon med honom.

Inga tvivel alltså.

Från början såg Jannike Nordström fram mot en rolig erfarenhet med ett nytt jobb.

Men jag hoppade av. På väg till en inspelning i Åre valde jag helt enkelt bara att kliva av tåget. Jag vill inte medverka till att lura alla killar och alla tv-tittare. Jag skäms för att jag är med alls.

I olika media har det framstått som att Jannike fått sparken.

Men så är det inte alls. Jag ville inte vara med längre. Spelet kring programmet, lögnerna och tillvaron med Linda Rosing och det de står för får mig att må illa. Jag kommer aldrig mer söka mig till den världen.

NORRTÄLJE

Huvudpersonen i ”Den rätte för Rosing”, Linda Rosing själv, bemöter Jannike Nordströms påstående:

Jag var singel när programserien började spelas in. Hur det är med den saken nu kommer att visa sig i programmet, säger hon till NT.

Linda Rosing och Jannike Nordström möttes under inspelningen av den kommande serien Wipeout som också ska sändas i kanal 5.

De fick bra kontakt och spenderade mycket tid tillsammans.

Men vi har inte känt varandra speciellt länge, säger Linda Rosing.

Och vid inspelningarna av ”Den rätta för Rosing”, dit Jannike Nordström bjöds in att medverka, var hon med så kort tid så att hon omöjligt kan ha någon koll på vad som händer i programmet, menar Rosing.

Jag fattar inte alls varför hon gör så här, om det är bitterhet eller något, säger hon. Programmet är äkta reality och jag står för det fullt ut.

Kanal 5:s presschef Dan Panas säger så här om bluffanklagelsen:

Hela programidén bygger ju på att en ”känd svensk” singel söker en partner och så vitt jag vet var Linda Rosing singel när programmet startade.

Saken är också den att Jannike slutade väldigt tidigt i programmet, vilket också kommer att redovisas där senare. Hon kan omöjligt veta vad som hänt under programmets gång.

Fakta om programmet

Linda Rosing ska dejta nio killar, som har valts ut av henne och hennes fyra coacher, däribland Jannike Nordström. Under två månader åker de på dejter i Sverige och Europa. I varje program väljer coacherna ut två killar, varav Linda sedan skickar hem den ene.

Efter finalen ska sedan en kille stå kvar, den rätte för Rosing.

Fakta Jannike Nordström

Ålder: 26.

Bor: I Norrtälje, men är ursprungligen från Rimbo.

Familj: Håkan och fyra barn, varav tre gemensamma.

Aktuell: Som en av fyra ”coacher” till Linda Rosing i Kanal 5:s nya dokusåpa. Medverkar också inom kort i det kommande tävlingsprogrammet Wipeout som spelats in i Argentina. Det var i samband med inspelningarna av det programmet som Jannike kom i kontakt med Linda Rosing.

Mer läsning

Annons