Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kända artister hos KnappKarlsson

Ett samtal och en fråga.
Svårare än så var det inte för Joakim Karlsson att engagera ett koppel av kända artister till sin krog KnappKarlsson på Barnens ö i sommar.

Annons

The Soundtrack of our lives. Melissa Horn. Anders Johnson. Mikael Wiehe och Ebba Forsberg. När krogen KnappKarlsson presenterar sin lista över artister som ska uppträda i sommar duggar de kända namnen tätt. Delägaren Joakim Karlsson tror dock att hans tid i teaterbranschen har spelat in.

Man lär känna en hel del folk då och har man en gång fått personlig kontakt så är det lättare att boka in artister. Det var inte svårt att engagera folk i år, det var bara ett ringa och fråga, säger han. 

Ett annat skäl kan vara att KnappKarlsson förra året satsade på tre större spelningar i sitt närliggande båthus, då bland annat Dag Vag och Stefan Sundström uppträde.

Då spred sig säkert ryktet att detta är ett fint ställe att spela på. Vi har även i år satsat på flera spelningar eftersom det fick så bra förra året, säger Joakim Karlsson.

Båthuset, som är krogens spelplats, ligger fem minuter längre in i viken och kan ta uppemot 350 personer. Joakim Karlsson uppskattar att merparten av publiken brukar komma från de närmaste byarna.

Det bor ju mycket sommargäster på Väddö. Men i år hoppas vi kunna nå ut till fler orter, säger Joakim Karlsson.

KnappKarlsson öppnar den 6 juni och har öppet alla dagar tills den 24 augusti.

Kim Nilsson [email protected]

Spelprogram för KnappKarlsson i sommar:

14 juni Mikael Herrström, Conny Nimmersjö och Pascat

21 juni Melissa Horn

26 och 27 juni The Soundtrack of our lives

3 juli Perssons pack

10 juli Andreas Johnson

16 juli Mikael Wiehe och Ebba Forsberg

24 juli Kalle Baah och Govenor Andy

31 juli Östblocket och Dan Fägerquist

9 augusti Anna Järvinen

Mer läsning

Annons