Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Jag har känslan av att vi är överens"

Rospiggarna har nu lämnat ett kontrakt för påskrift till Ryan Sullivan.
- Det stämmer, jag har känslan av att vi är överens, men vågar inte ta ut något innan vi har fått tillbaka det påskrivna kontraktet, säger Rospiggarnas ordförande Anders Östling.
 

Annons

Nu är den sista pusselbiten i Rospiggarnas lagbygge inför säsongen 2009 nära att hamna på plats. När Ryan Sullivan skriver på är det nämligen färdigvärvat för den här gången för Hallstaviksklubben.

Ja, med Ryan så är truppen full, säger Anders Östling.

Ryan Sullivan, som efter några guldår i Rospiggarna lämnade klubben 2002, befinner sig för närvarande i Australien.

Lagledaren Mikael Messing är den som skött kontakten med 32-åringen.

Jag har uppfattningen att vi är överens, säger han. Men samtidigt har jag lärt mig att inte tro så mycket innan det är påskrivet.

Messing berättar att det varit lite problem med kommunikationen med Ryan Sullivan den senaste tiden på grund av att Sullivan precis har flyttat och inte fått igång datorn i det nya hemmet på andra sidan jordklotet.

Jag ska ringa honom igen i morgon (läs tisdag). Då hoppas jag att allt blir klart.

Enligt Anders Östling är kontraktsförslaget som skickats det sista Rospiggarna lämnar till Sullivan.

Ja, vi ligger i det kontraktet på en maxgräns av vad vi kan betala. Någonstans måste vi sätta ett tak och där är vi nu, säger han.

Så om han plötsligt ändrar sig och inte skriver på?

Då får vi jobba vidare med andra förare. Vi har ett par till som vi för diskussioner med, men ingen av dessa är förare på Ryan Sullivans nivå.

Ryan Sullivan har de senaste säsongerna kört för Piraterna från Motala, men hade i år en relativt misslyckad säsong där han, positivt för Rospiggarna nu, sänkte sitt snitt rejält.

Men vi vet hans kapacitet, han är en toppförare, säger Östling.

Tidigare under hösten har Sullivan kopplats ihop med både Smederna från Eskilstuna och Vargarna från Norrköping, men, för vad nu det är värt i speedwayvärlden, ingen av klubbarna är längre aktuell. Smederna för de säger sig inte ha råd, Vargarna för att de inte är intresserade längre.

Allt talar alltså för att Flyin´ Ryan Sullivan gör comeback i Rospiggsvästen i vår.

Pove Persson

Mer läsning

Annons