Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gott nytt år från NT:s bloggare

Bloggarna på Norrtelje Tidning har varit flitiga även under julhelgen.
Här kommer några funderingar från dem kring det nya året.
Och du kan följa deras bloggar genom att klicka här!

Annons

"Att få chansen att inspirera er så att ni kan få ideèr och inspiration till er eget hem är jätte roligt! Tusen tack för alla fina kommentarer ni lämnat, de betyder otroligt mycket. Hoppas ni kommer att följa mig även nästa år här på bloggen. Min strävan är att kunna bidra med ännu flera inspirerande inlägg nästa år!"

- Maria Anderzon

"Inför årets slut ägnar sig många åt någon slags summering har det varit ett bra eller dåligt år? Men, det är svårt att säga när det som händer bär både ont och gott med sig. Och viktiga lärdomar kommer ju ofta ur misstag och felval man gör. Något man upptäcker när man är villig att lära och inte väljer att se sig själv som ett offer för omständigheterna."

- Farmor Gun "Jag vill kunna göra någon glad oftare, jag önskar vara en del av lyckligare människosläkte, men även visa tacksamhet när jag tar emot en gåva. Allt detta ryms inom jul och nyårsfirandet. Att min familj , som många andra familjer kanske får leva på helgrester är helt OK. Vi har i alla fall fyllt på ”känsloförråden” , förförda av levande ljus , raketer, julgranen och en och annan julklapp. Nu är allt detta snart över och det tycker jag är bra, för fler sådana helger skulle minska dessa helgers glans."

- Leo Sarkic

"När det gäller det nya året 2009 kan jag kallt konstatera att det är det år då vi definitivt går in i det legala övervaknings- och kontrollsamhället. 1) Den nya FRA-lagen träder i kraft den 1 januari, de femton tilläggspunkterna är ute på remiss. 2) Fildelning skall kunna bevakas av upprätttsinnehavaren och spåras för att eventuellt kunna driva en rättslig process. 3) Elektroniska data skall lagras under viss tid som en följd av EU-s datalagringsdirektiv. Svensken i allmänhet verkar ta lätt på detta utom möjligen vid en konkret frågeställning. Är det månne "rent mjöl i påsen-syndromet" som gäller? Eller orkar man inte bry sig? Framtiden får utvisa om bloggosfären var fel ute. Jag tror inte det."

- Morfar Gunnar

 "Mitt nyårslöfte förra året vad något i stil med att "utnyttja tiden" fast jag inte ville formulera det på det sättet för jag visste att jag aldrig skulle kunna hålla det. Jag är en mycket rastlös person, så tid och allt som har med det att göra har stor betydelse för mig. Men eftersom det alltid finns saker att göra är det egentligen en hemskt onödig känsla, rastlöshet. Något man försvarar sig med när man egentligen bara väntar."

- Hanna Melin, ungbloggen

Mer läsning

Annons