Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flygskolan är den bästa som finns

Annons

Jag vill bara säga några ord till Ann S Pihlgren. Jag är verkligen besviken på henne och massa andra människor också.

Hon bör tänka på alla små livrädda barn. Det är inte lätt för dem att gå i en annan skola och tvingas att skiljas från alla vänner. Man kanske inte alltid känner alla lärarna i de andra skolorna, och de lärarna vet till exempel inte hur man har varit innan. Alla resultat ska betygsättas, vi har kämpat för ett bra resultat och sedan så ska nya lärare betygsätta oss. Det är inte rätt, tycker jag.

Jag vill verkligen inte förlora alla mina underbara lärare. Inte heller vår bästa rektor som har gjort att vi barn har det bra i skolan, och gjort att vi alla får säga vad vi vill. Jag tycker i alla fall att han är rättvis och att allt han säger kommer ifrån hjärtat. Det värmer oss alla. Så därför tror jag ingen annan heller vill förlora det bästa vi har.

Men Ann S Pihlgren har tänkt att förstöra det bästa vi har och göra det till det värsta vi kan få: att sätta in oss elever i andra skolor som vi kanske inte trivs i och där vi kanske blir mobbade och inte får några vänner, skolor som inte ens vill ta emot oss. Det kan hända mycket dåliga saker.

Det går en massa rykten och skitsnack, men man kan inte tro på något förrän man har sett det.

Det är inte rättvist att göra så här, liksom lägga ner 200 leenden. Det är inte kul att Ann S Pihlgren gör så. Jag menar, hur kan hon göra så mot barn. Hon borde tänka på hur många barn hon sårar och hur många hjärtan som brister. För de flesta är det här bara början och Ann S Pihlgren förstör för dem innan de tar sina första steg.

Ann S Pihlgren vet verkligen inte hur vi känner. Vi är som en stor familj med massa kärlek runt omkring oss överallt och alltid. Vi har haft en massa roliga och bra minnen tillsammans och hoppas att få fortsätta med det.

Jag och massa andra barn vill att Ann S Pihlgren verkligen tar och tänker noga efter vad hon håller på med. Hon måste låta oss få ha kvar vår skola och inte förstöra för oss efter alla dessa år.

Flygskolan är bra och det går en massa underbara barn där. Vi har allt vi behöver för att trivas i skolan.

Ann S Pihlgren borde tänka på alla barns drömmar och framtid. Hon borde tänka lite mer på alla barns vilja, och inte bara det hon vill göra.

Själv har jag gått i Flygskolan sedan jag började min första dag i skolan i internationella klassen. Jag fick lära mig svenska där med massa andra barn för vi hade aldrig varit i Sverige eller över huvudtaget pratat svenska eftersom vi var från ett annat land. På Flygskolan började man hjälpa oss det bästa de kunde. Resultatet blev jättebra och en massa barn fick en bra utbildning.

Tänk de som inte ens har varit i Sverige i en månad och som ska lära sig allt. Vart ska de ta vägen?

Jag är tacksam och vill tacka dem på Flygskolan för det de har lärt mig. Jag kommer aldrig att glömma att jag fick uppleva så mycket.

Ann S Pihlgren måste bara inse att det här är totalt fel. Hon vet inte hur vi har det. Hon borde komma och kolla så ska hon få se hur bra vi har det här i skolan.

Förstör inte vår skola. Flygskolan är den bästa skolan som finns, tycker vi. Det är som vårt hem. Och vi kommer aldrig ge upp. Det ska Ann S Pihlgren veta!

Till sist. Jag hoppas att Ann S Pihlgren har läst det här och förstått hur jag och alla andra barn tänker, tycker och känner inför allt det här. För att vi har också rätt att få säga vad vi tycker!

Kashin Mohammad

klass 7a Flygskolan

Mer läsning

Annons