Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler nya bloggar på norrteljetidning.se

Vi satsar på fler bloggar, bland annat från Arholma och Hallstavik. Fyra nya läsarbloggar finns nu på norrteljetidning.se. Håll utkik även i framtiden, för fler ska de bli!
Till bloggarna   •    Vill du blogga? Ansök här

Annons

 Fem boende på Arholma öppnar en gemensam skärgårdsblogg från ön och Hallstaviksnätverket startar en blogg där de tänker informera om nätverkets olika projekt och initiativ.

- Vi vill ge en positiv bild av Hallstavik. Vi vill kunna vara ett gott exempel att man kan resa sig ur tråkigheter för andra orter i samma sits, säger Aleksandar Srndovic, en av bloggarna i nätverket.

Samtidigt börjar politiskt aktiva Yvonne Svensson, c, och Leo Sarkic, m, att blogga på vår sajt. Bussföraren Leo Sarkic försvarar kommunalrådet Kjell Jansson, m, i ett av sina första inlägg. ”Vad jag har svårt att förstå är all den ilska som riktas mot Kjell Jansson för hans dåliga uppköp av tjänster, för hans snålhet, för hans dåliga personlighet, för hans kompetens och så vidare.” Det är den hetska webbdebatten om snöröjningen som Leo Sarkic refererar till, samtidigt som han efterfrågar kommentarer av er läsare.

Yvonne Svensson bloggar också om snö och halka medan Arholmabon Claes Örtendahl skildrar glesbydsproblemen. ”Och kära ödet! Tala med posten! Vi skulle falla ner på knä i tacksägelse om dom slutade hota med indragna paketleveranser via affären.” De som skriver Arlholmabloggen är, förutom Claes Örtendahl, även Sylvia Hvistendahl-Manners, lokal kulturkändis och ordförande i blogg-föreningen, Magnus Uggla, båtförare med mera på ön Krokholmen, samt Per och Marie Eriksson, två turistentreprenörer som driver Arholma Nord.

Mer läsning

Annons