Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fantastiska foton

Njut återigen av UNGs duktiga fotografer som denna vecka bjuder på vackra bildspel på varsitt tema.
Varför inte inspireras av Jesper Oscarssons Norgeresa eller betrakta Anna Wikströms mystiska siluetter?
Den mörkrädde kan göra skräcken till skönhet genom att titta på Anna Frömans bilder eller inse att väntan kan vara något vackert i Hanna Melins bildspel.
Se bildextra!

Annons

För att se samtliga bilder klicka här

Jesper Oscarsson: Norge

Jag tog emat Norge därför att jag blev så nöjd med de flesta bilderna jag tog där och för att jag aldrig kommer att glömma den resan.

Anna Fröman: Mörkrädd

Hösten är snart över och allting blir bara mörkare. Men varför fly dunklet, när man kan få ut så mycket bra av det? I stället borde lampor släckas, ljus tändas och kameran tas fram. Jag gillar rysningarna, jag gillar mystiken. Jag älskar bilderna som får en helt annan stämning, precis så som jag vill ha dem.

Anna Wikström: Siluetter

Jag valde temat siluetter till mina foton. Detta eftersom att trots att föremål i motljus avslöjar mycket om objektets form finns det mycket kvar att själv tolka. Kanske ser vi olika saker i samma bild. Man skulle kunna kalla det en liten resa i den gamle filosofen Platons idévärld. Se och tolka själv.

Hanna Melin: Väntan

Mitt tema är väntan, en daglig och aldrig sinande upplevelse. Väntan kan vara obehaglig, ohyggligt långtråkig, men även i vissa fall ljuvlig och spännande. Antingen den välbekanta känslan utan överraskningar, eller också förväntan och längtan. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, så man måste göra det bästa av situationen.

Mer läsning

Annons