Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stark seger för Riala i toppmatchen mot Roslagsbro

Det var två topplag som möttes i division 6 Uppland östra herr i fotboll på lördagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Riala, som besegrade Roslagsbro med 5–1 (2–0).

– Matchen startar bra för oss när vi får en tidig straff som Erik Forsberg sätter säkert redan i andra minuten. Kommande 15–20 minuter har Roslagsbro mycket boll, men vi försvarar vår straffområde väldigt bra. Resten av matchen är fartfylld och slitsam i värmen. Roslagsbro bjuder på bra motstånd men vi är för dagen det bättre laget i båda straffområden. Ett extra plus till Tim Wannersten i mål som gör många fina boxningar och nedtagningar, samt till den stora publiken som kom fram till Lundbyvallen för att se oss vinna troligen årets viktigaste match, kommenterade Rialas lagledare Michael Lundberg.

Serieledande Riala tog sin nionde seger i rad i division 6 Uppland östra herr, medan Roslagsbros svit med tre segrar i rad bröts.

Rialas målskyttar var Daniel Bengtsberg, Erik Forsberg, Henrik Mattsson och Pierre Wilsson 2, medan Adam Lang-Bergendahl gjorde målet för Roslagsbro.

Matchresultatet innebär att Roslagsbro ligger kvar på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 7 september. Då möter Riala Upplands-Ekeby på Björnvallen 14.00. Roslagsbro tar sig an Väddö borta 13.00.