Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sellin om den allvarliga skadan

BKV Norrtälje-fostrade Robbin Sellin råkade i torsdags ut för ett allvarligt benbrott.
Mittfältaren i Gif Sundsvall blir nu borta från spel länge.
– Klart det känns tungt men jag blickar framåt, säger Sellin till NT-sporten.

Annons
Sellin fick tillbringa två nätter på sjukhus efter skadan.

Det var i torsdagens superettan-möte mellan Gif Sundsvall och Ängelholm som Sellin ådrog sig den svåra skadan. Efter dryga kvarten var olyckan framme.

– Jag vet inte exakt vad som hände, jag har inte sett incidenten i efterhand och tänker inte kolla på det heller. Men jag fick bollen förbi en försvarare och sedan fick jag hans knä mot mitt smalben. Det är sådant som händer.

Sellin förstod omedelbart att det var allvarligt.

– Jo, jag hörde ju smällen. Jag kände att det var någonting, men samtidigt så hängde inte benet och dinglade.

Robbin Sellin fördes från Norrporten arena till akuten där läkarna konstaterade att han fått en spricka i skenbenet.

– Benet är av på ett ställe, en spricka som man säger. Nu blir det 6-8 veckor med ett helbensgips och klart att det känns tungt.

– Men jag tar en dag i taget och det kunde varit värre. Benet ligger som det ska och läkarna behövde inte göra några ingrepp. Nu är det bara att blicka framåt.

Robbin Sellin gjorde två mål som inhoppare i ”Giffarnas” näst senaste match mot Assyriska. Ängelholmsmötet var hans första match från start.

– Jag har aldrig tvivlat på mig själv och visste att jag skulle ta chansen om jag fick den. Det kändes jäkligt bra mot Assyriska och det var skönt att jag hann visa lite vad jag gick för innan skadan.

– Jag blev skadad som en startspelare och ska ta mig tillbaka till en startplats. Det finns ingenting annat för mig och förhoppningsvis hinner jag spela några matcher innan säsongen är slut, säger Robbin Sellin.

Mer läsning

Annons