Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tollbring en vinnare på hemmaplan – slog ex-klubben i EHF

Cassandra Tollbring kom tillbaka till H65 Höör i lördags – och lämnade som en vinnare på nytt. Norska Larvik drog nämligen längsta strået i EHF-cupen och vann med 25–27.
– Jag kommer alltid att vilja vinna matchen, även om det är mot min förra klubb som jag fortfarande hyser känslor för, sade hon före matchen.

Annons
Cassandra Tollbring slog sin gamla klubb i EHF-cupen under lördagen.

Tollbring satte en boll i nät när Larvik visade styrka mot H65 Höör på bortaplan i Eslövshallen under lördagen och vann med 25–27.

LÄS OCKSÅ: (+) Efter ett halvår som utlandsproffs – nu vill Cassandra Tollbring växla upp: "Larvik kan få ut mer av mig"

Inför matchen intervjuades den Rimbofostrade liraren av eurohandball.com – och berättade då om sina tankar kring att ställas mot sin före detta klubb.

LÄS OCKSÅ: (+) Tollbring trivs med proffslivet – men saknar Rimbo: "Man vill hem och hälsa på"

– Självklart kommer det att vara speciellt att spela mot klubben som jag tillhörde i tre år. Jag har inte vant mig vid tanken än (på att möta Höör), men det kommer inte påverka min vilja att vinna.

– Jag kommer att vilja vinna matchen, även om det är mot min förra klubb, som jag fortfarande hyser känslor för, sade hon till sajten.

LÄS ÄVEN: Tollbrings sköna cupkväll – målbäst när hon ledde laget till kvartsfinal

Segern mot H65 Höör innebär att Larvik toppar grupp D med fem poäng, strax före H.C Zalau från Rumänien. Höör, med Kristin Thorleifsdottir i spetsen, ligger trea i gruppen.

Kristin Thorleifsdottir gjorde fyra mål för Höör, men det hjälpte föga när Larvik vann med två bollar.

Thorleifsdottir som för övrigt gjorde fyra mål i matchen mot just Larvik.

Lagen möts igen om en vecka – men då i Norge.

Mer läsning

Annons