Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För andra året i rad – Sporten livesänder från Norrtälje Idrottsgala: "Nu tar vi det till nästa nivå"

För femte året arrangeras Norrtälje Idrottsgala på fredag kväll. Fjolårets största idrottshändelser ska hyllas och sammanlagt sex priser och tre stipendier ska delas ut.
Precis som förra året kommer Sporten livesända hela galan, med för- och eftersnack i studio.
– Jättekul! Förra året blev det en riktig succé och vi hoppas på samma sak i år, säger Jessica Eriksson, Sportens reporter och en av programledarna för sändningen.

Annons
Jessica Eriksson och Christopher Grönlund kommer leda sändningen från Norrtälje Idrottsgala på fredag.

Klockan 18.15 slås dörrarna upp på restaurang Culinar, som bjuder in till den femte idrottsgalan i Norrtälje. Knappt två timmar senare, klockan 20.00, startar Sporten sin sändning med uppsnack inför galan.

I studion kommer ni kunna se Sportens reportrar Christopher Grönlund och Jessica Eriksson som får besök av lite gäster.

LÄS ÄVEN: Dags för Norrtälje Idrottsgala för idrottsåret 2017 – här är nomineringarna

– Vi lämnar ett 2017 bakom oss som bjöd på lite blandade idrottsresultat och en hel del oförglömliga minnen. Det här blir ett bra tillfälle att knyta ihop den säcken och blicka framåt mot ett nytt idrottsår och nya minnen, säger Jessica Eriksson, som även ledde förra årets gala.

– Det var första året vi sände från Culinar och det var väl en hel del nerver inblandat. Både för att tekniken skulle fungera och att allt annat skulle gå bra. Nu vet vi att vi kan göra en riktigt bra sändning kring galan, så nu tar vi det till nästa nivå.

LÄS ÄVEN: Här är alla nominerade till Guldankaret

Årets tränare, Årets manliga idrottare, Årets kvinnliga idrottare, Årets lag och den nya kategorin för i år, Årets Duo/Team, ska utses. Dessutom ska NT:s Guldankare, NT-sportens Ungdomsstipendium samt Norrtälje kommuns stipendium till föreningar med ungdomsverksamhet och Roslagens Sparbanks Stiftelses Ungdomsledarstipendium delas ut under kvällen.

En två och en halv timmes sändning från årets idrottsfest väntar och för att följa sändningen måste du antingen vara Plus-kund eller prenumerant. Exakt hur du gör för att kunna se livesändningen hittar du här .

LÄS ÄVEN: Rospiggarna fick Guldankaret – här är samtliga pristagare från Norrtäljes idrottsgala 2017

Missa inte: Mittmedia sänder bandy-VM – se Sveriges matcher utan extra kostnad för dig som kund

Mer läsning

Annons