Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spillersboda avslutade med storförlust

En ny tvåsiffrig förlust satte punkt för Spillersbodas tunga säsong. Precis som mot Uppsala förra helgen förlorade ”Spillan” med 12-4 på söndagen, denna gång mot Kåre på ett blåsigt Norrtälje IP.

Annons

Spillersboda lyckades inte vända lagets negativa trend i säsongsavslutningen.

Hemma mot Kåre blev det sjunde raka förlusten i en match som avgjordes redan i första halvlek.

Gästerna gjorde processen kort och hade ledningen med hela 8-0 i paus.

– Det var många misstag från vår sida och de straffar oss hårt. Ibland går det väldigt fort i bandy, säger Johnny Granberg, sportchef i Spillersboda.

Efter pausvilan ryckte ”Spillan” upp sig och slutresultatet skrevs till 12-4 efter en målmässigt jämn andra halvlek.

– Det blir en helt annan match när vi får vinden i ryggen, men sammantaget är det inte mycket att säga. Vi förlorar mot ett mycket bättre lag, säger Johnny Granberg.

Förlusten spelade ingen större roll i sammanhanget för Spillersboda som slutar sist i division 1. Som NT-sporten tidigare har berättat kan ”Spillan” ändå bli kvar i serien nästa säsong, men i dagsläget är inget klart.

– Vi får se vad förbundet säger här framöver, men vår målsättning är att spela kvar om vi får. Det har varit en väldigt tuff säsong, särskilt efter nyår, men jag är ändå hoppfull om framtiden. Jag tror att vi har något roligt på gång.

Division 1 herr

Spillersboda-Kåre 4-12

Halvtidsresultat: 0-8.

Spillersbodas mål: Jonas Granberg 2, Fredrik Granberg, Pontus Thörnblad.