Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Socialdemokraterna anställer sekreterare

 
Val 2014
Visa alla artiklar

– Jag ser fram emot att få vara med och forma ett tydligt alternativ till Moderaternas passivitet, säger 26-årige Jonatan Hermansson.

26-årige Jonatan Hermansson blir ny politisk sekreterare hos Socialdemokraterna.

– Norrtälje är en spännande kommun med goda förutsättningar för tillväxt, men som inte tas tillvara fullt ut idag. Det behövs framtidsinriktade investeringar i både jobb och skola. Jag ser fram emot att få vara med och forma ett tydligt alternativ till Moderaternas passivitet, säger Jonatan Hermansson i ett pressmeddelande.

Oppositionsrådet Ulrika Falk är nöjd med nyförvärvet. – Vi stärker vårt lag för att bli ännu tydligare med vår politik. Valet handlar om ett tydligt vägval. Istället för fortsatta skattesänkningar och privatiseringar står Socialdemokraterna för framtidsinvesteringar i jobb och välfärd, säger hon.

Socialdemokraterna i Norrtälje rustar nu för vårens och höästens valrörelser och anställer Jonatan Hermansson från Linköping. Han ska arbeta med partiets kommunikationsarbete.

Hermansson har arbetat med detta både hos S i Linköping och på landstingsnivå, där han arbetat med hälso- och sjukvårdsfrågor.