Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skogh återvänder till BKV Norrtälje

Tillbaka i klubben han lämnade 2009.

Annons

21-åriga Emil Skogh spelar i BKV Norrtälje kommande säsong. Skoghs moderklubb är Hallsta IK men bytte sedemera till BKV Norrtälje. I december 2009 lämnade han för AIK och var säsongen som gick utlånad till norska andradivisionslaget Kongsvinger.

- Det känns jättebra. Emil är trots sin ålder en meriterad spelare ochkommer säkerligen bli en viktig kugge för vår trupp i såväl matchspel som träning, säger BKV Norrtäljes sportchef Tobias Lindström.

- Det ingår i vårt tankesätt att vi alltid välkomnar tillbaka spelare som varit här tidigare. Det är kul att Emil väljer att spela med oss för att få en skjuts i karriären.

Skogh har tränat till och från med BKV den senaste månaden och har tidigare i karriären spelat vänsterback. Men BKV ser honom i en annan position.

- Vi ser honom som en central mittfältare, det är där vi främst tänker använda honom. Men han kan ju spela på flera positioner, säger Lindström.

BKV:s kontrakt med Skogh löper över säsongen 2014.