Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Skicka in din videohälsning till en student du känner – så bevakar NT: ”Vi ger er närvaron”

 
Studenten 2020
Visa alla artiklar

En studentdag blev en hel studentvecka i år. NT kommer att bevaka studenten 2020 precis som vanligt. Vi bjuder på mängder av bilder, livesändningar och närvaro på plats. – När de anhöriga inte tillåts vara på plats med anledning av coronaviruset kommer vi på NT att ge er den närvaron istället, välkomna att följa studenten hos oss, säger Elin Rantakokko, nyhetschef på Norrtelje tidning.

Studenten är en viktig dag för många och genom åren har NT bevakat den stort och grundligt. Trots att pandemin har ändrat förutsättningarna för årets student kommer det inte att påverka NT:s bevakning.

– Vi kör på i samma utsträckning som tidigare, vår målsättning är att bevaka studenten lika bra som tidigare år. Vi livesänder från första utspringet på Rodengymnasiet på måndag och kommer på fredagen att ge er en virtuell student, där vi livesänder och sänder klipp som vi samlat in under veckan, säger Elin Rantakokko.

Alla ni i familj, släkt och vänner som tänkt ta emot er student med skylt och glädjeord, skicka in era hälsningar, så överraskar vi studenterna tillsammans!

NT:s reportrar kommer att fotografera och intervjua, NT kommer också att få ta del av del film av alla utspring som Norrtälje kommun filmar. Allt kommer därefter samlas och sändas under fredagen. Bildextran kommer dagligen att publiceras på NT:s sajt.

– Vår livesändning blir en plats där alla kan samlas och kan stå på i bakgrunden eller inleda studentminglet på hemmaplan, säger Elin Rantakokko och fortsätter med en uppmaning om att skicka in videohälsningar.

– Alla ni i familj, släkt och vänner som tänkt ta emot er student med skylt och glädjeord - skicka in era videohälsningar till oss så överraskar vi studenterna tillsammans!

- En stor del av studenten är ju för studenterna att visa upp sina härliga skyltar och det vill vi erbjuda även i år. Tillsammans ger vi årets studenter en minnesvärd studentdag!

VIDEOHÄLSNINGAR – SÅ GÖR DU:

Skicka in din bild eller ett videoklipp med hälsning till oss, mejla till [email protected]

Skriv studenten i ämnesraden.

Hälsningarna kommer att samlas i en artikel och även vara med i den livesändning som går ut på fredagen.

SÅ FÖLJER DU STUDENTEN:

Alla artiklar hittar du under artikelserien Studenten 2020. I appen klickar du på "följ" under rubriken för att få alla nyhetspushar. Här hittar du också alla artiklar samlade på ett och samma ställe.