Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista dagen att rösta om Guldankaret – Idrottsgalan närmar sig med stormsteg

I dag är det sista dagen att rösta på din kandidat till NT:s Guldankare för 2016 års idrottsprestation. Det är dessutom bara två veckor kvar till vinnaren presenteras på Norrtälje idrottsgala.

Vid midnatt natten till lördag stänger omröstningen gällande vem av kommunens idrottare som ska prisas för årets idrottsprestation för idrottsåret 2016.

– Ta sista chansen och påverka. Läs om kandidaterna och hur du röstar på norrteljetidning.se, säger NT-sportens Pove Persson.

LÄS OCKSÅ: Här är kandidaterna till Guldankaret och här ser du hur du ska göra för att rösta.

Vinnaren kommer som sagt att presenteras på idrottsgalan, den fjärde i ordningen, som arrangeras fredagen den 10 februari, där även massor av andra priser och utmärkelser delas ut.

Är allt kring galan under kontroll?

– Ja, det får vi nog säga, säger Pove Persson. Det återstår en hel del jobb in i det sista, men under kontroll är det.

– Alla nomineringar är klara sedan ett bra tag, speakertexter om dessa är nyligen inspelade, prisutdelare är klara, underhållningen är klar, inbjudningar är skickade, biljettförsäljningen pågår. Det återstår en hel del att göra, men nu vill vi bara att dagen för galan kommer. Det är alltid lika spännande och förväntansfullt.

LÄS OCKSÅ: De är nominerade på galan

LÄS OCKSÅ: Det här är NT:s Guldankare

www.norrteljetidning.se [email protected]