Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Seegers ger två extrakonserter i Skebobruk

Alla som missade att köpa biljetter till Doug Seegers spelningar på Skebopuben kan andas ut. På måndag släpps nya biljetter till två extrakonserter.

Annons

Succén fortsätter för Doug Seegers kommande Sverigeturné. Som NT berättat ska den amerikanske gatumusikern, som fått sitt genombrott i programmet Jills veranda Nashville, bo i Norrtälje och ge tre konserter på Skebopuben i Skebobruk i sommar. Och biljetttrycket har varit enormt.

– Jag har blivit totalt nedringd och inte bara av folk från Roslagen. Efterfrågan har överträffat alla våra förväntningar, säger Rolf Hedin, kulturföreningens artistbokare i Skebobruk.

Därför är han extra glad att kunna erbjuda två stycken extra konserter i sommar. Den ena kommer att äga rum måndag den 9 juni och den andra tisdagen den 10 juni. Det betyder alltså att turnépremiären blir tidigare.

– Vi släpper biljetterna på måndag klockan 9.00 via vår hemsida: skebobrukspub.blogspot.se. Senast var det fullkomligt kaos så man ska vara beredd på måndag, säger Rolf Hedin.

De övriga konserterna, som redan är utsålda, äger rum den 11, 12, och 13 juni.