Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Satsningen på Rånäscupen – en tittarsuccé: “NT visar att man är där det händer i bevakningsområdet”

Artikel 22 av 23
Rånäscupen 2020
Visa alla artiklar

När Norrtelje Tidning valde att livesända 50 matcher från Rånäscupen var genomslaget stort.

Mellan den 3 och 5 januari livesände Norrtelje Tidning totalt 50 matcher från Rånäscupen 2020 - och bjöd våra användare på totalt 17 timmar lokalfotboll.

Intresset var stort i NT:s publiceringskanaler - och Norrtelje Tidnings livesatsning på turneringen genererade 26 nya prenumeranter.

Under tre dagar genererade tv-sändningarna över 4000 videovisningar.

- NT visar återigen att man är där det händer i bevakningsområdet och att användarna gillar det. Inom kort släpper vi nästa stora satsning på fotbollen, så häng kvar. Det kommer mer, säger Mattias Wallström, Mattias Wallström ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Carl Juborg, chefredaktör på Norrtelje Tidning:

– Det här är den enskilt mest konsumerade livesatsning Norrtelje Tidning gjort. Tittarsnittet var högre än tidigare och intresset var stort för turneringen. Många är engagerade kring vårt innehåll och ser NT som en samlingsplats. Lokal livesport är en viktig del.

Sedan tidigare har NT berättat att det blir en livesportsatsning även på ungdomssport och ikväll livesänds SIF Norrtelje-Hammarby (P13) och på söndag IBF Roslagsalliansen mot Storvreta (P12/P13).

Ni ser livesport via NT:s nyhetsapp eller via Norrteljetidning.se.