Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sara Borg bevakar Hallstavik och Väddö

Norrtelje Tidning har fått en ny lokalredaktör för norra delen av kommunen. Numera är det Sara Borg man ska vända sig till med lokala nyhetstips.

Efter många år som Norrtelje Tidnings redaktör i Hallstavik har Gunilla Flink-Lindström nu gått i pension. Hennes efterträdare, Sara Borg, ser fram emot att ta över uppdraget.

– Det känns spännande men också lite läskigt att ta över efter Gunilla som har jobbat i så många år, säger hon.

Sara Borg har själv arbetat på Norrtelje Tidning i fyra år och bor i Norrtälje. Till skillnad från Gunilla Flink-Lindström, som satt på NT:s lokalkontor i Hallstavik, kommer Sara att utgå ifrån redaktionen i Norrtälje.

– Självklart blir det en utmaning för mig som inte har samma anknytning. Men jag håller på att knyta kontakter och hoppas att folk hör av sig med stort och smått.

Hon kommer att finnas på plats i Hallstavik och Väddö en hel del.

– Det går lika bra att få tag i mig på telefon, mejl och Facebook. Det kommer inte att bli en minskad bevakning, säger hon.

Hon ser arbetet som lokalredaktör som mycket viktigt.

– Vi har många trogna prenumeranter i norra delen av kommunen som har rätt att läsa om vad som händer i sitt område, säger hon.

Du kan nå Sara Borg på kontorstid, 8-17, på 0176-795 63 eller mejla [email protected]