Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Säker seger i hemmapremiären för Rimbo

Nyförvärvet Johanna Möller fick måljubla i 2-0-vinsten mot Kallhäll.

Annons

Rimbo IF:s hemmapremiär mot Kallhäll blev en match med två ansikten. Första halvlek inleddes trevande från båda håll och inget av lagen tog initiativet. Rimbo ägde visserligen mycket boll men hade svårt att få till det i sista tredjedelen. Bästa chansen fick Sarah Lindberg men avslutet räddades av gästernas målvakt. 

I andra halvlek bjöds publiken på Arkadien på betydligt trevligare fotboll och det var i stort sett Rimbo för hela slanten. Hemmalaget tog för sig, spelade med ett högre passningstempo och skapade fina chanser direkt. I den 49:e minuten kom utdelningen, när Kajsa Sund med ett välplacerat inlägg från kanten hittade Johanna Möller som nickade in 1-0. Nyförvärvet Möllers första mål i Rimbo-tröjan.

Rimbo fortsatte att trycka på efter ledningsmålet och hade flera bra chanser att utöka. Gästerna Kallhäll å sin sida hade ett bra kvitteringsläge, men duktiga Olivia Palmquist i Rimbo-målet räddade med en dubbelrad. Palmquvist skulle också hålla nollan och slutresultatet 2-0 fastställdes av inhopparen Emelie Valfridsson i den 81:e minuten.