Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så ska Norrtälje öka utbytet med Åland

Näringslivet i Norrtälje ska öka utbytet med Åland. Det är målet för nya affärsnätverket Roslagsminglet som bjudit in åländska företag till onsdagens möte på Rånäs slott.

Annons

Roslagsminglet drog i gång i våras och samlar än så länge cirka 150 företag. Första träffen hölls på Langers hotell i Häverödal i april, nu är turen kommen till Rånäs slott. Åland är temat för dagens möte. Anders Ekström, vd för Ålands näringsliv, ska prata om företagandet på ön samt handels- och samarbetsmöjligheter mellan Roslagen och Åland.

– Det finns ett stort privatkapital på Åland och ägarna är beredda att investera i regionen, säger Anders Nilsson, Norrtäljebo samt grundare och vd för Roslagsminglet.

På dagens talarlista står även PeO Axelsson, grundare av Marknadscheferna, som ska berätta om hur man kan attrahera 2 900 ledande marknadschefer att ingå i ett socialt nätverk.