Annons
Vidare till norrteljetidning.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Roslaget – Norrtäljes första thaiboxningsgala

Norrtälje MMA anordnar thaiboxningstävling i början av mars –hoppas locka storpublik.

Just nu ligger Norrtälje MMA:s talanger i hårdträning inför Norrtäljes nya sporthändelse – thaiboxningstävlingen Roslaget. Tävlingen, som är Norrtäljes första i sitt slag, avgörs i Sportcentrum den 8 mars och anordnas av Norrtälje MMA.

– Vi vill visa vår verksamhet, skapa en trevlig sporthändelse och sätta Norrtälje på kartan, säger initiativtagaren Ulf Helsing som grundat Norrtälje MMA.

Drygt 30 kommer att delta i tävlingen och göra upp i klasserna B, C, D och eventuellt även en juniorklass. Från Norrtälje MMA deltar Viktor Andersson, Sebastian Gonzales, Tommy Blomberg, Alexis Palacios, Karrar Kannary samt Ervin Kljako. Helsing tror att tävlingen kommer locka storpublik.

– Jag tror att mellan 300 och 400 personer kommer. Vi vill skapa en mäktig gala i stil med dem vi ser på tv, säger Helsing.

– Jag hoppas på en trevlig dag, att vi bjuder på en riktigt bra show och att inga skador eller sjukdomar sätter stopp för de tävlande.

SANNA LINDQVIST [email protected]

0176-795 00