Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rös målspottare tror på ännu mer nätrassel

Rös dam- och herrlag sprutade in mål i premiäromgången av NT-coachen. Och både skyttekungen och skyttedrottningen tror att målformen håller i sig.

Annons

Damlaget besegrade Enköping 2 förra helgen med 6–4 i division 4 och Elin Fröjd stod för två av målen. Vilket ger henne 12 poäng i NT-coachen.

– Vi spelade i division 3 förra säsongen och förlorade nästan alla matcher. Vi var revanschsugna i premiären och äntligen är det samma spelare som tränar och spelar match. Vi är mer samspelta nu, säger Elin Fröjd om premiärsegern.

Håller målformen i sig för Rös damer?– Det tror jag definitivt. Vi har många målfarliga spelare. Det är synd att Linda Thorström (ett mål mot Enköping 2) inte valt att träna så mycket. Hon är både målfarlig och en bra framspelare. Men om hon inte spelar tar någon annan hennes plats.

Fröjd har två lag med i NT-coachen. Och hon har tagit ut sig själv i båda.

– Självklart. Man måste tro på sig själv. Jag har inte känt mig i så här bra form tidigare. Jag har tränat mycket fysträning på egen hand och känner mig mycket starkare nu.

– Jag hoppas att det blir fler mål för min egen del. Jag spelar ju på topp och kommer nog slå in fler bollar.

Jerry Tollbring, mest känd som vänstersexa i Rimbo HK, spelar under sommaren fotboll i Rö.

Han gjorde hattrick i division 7-derbyt borta mot Riala 2 i veckan. Därmed är han den poängbäste spelaren i NT-coachen för tillfället med 21 poäng.

– Det känns som om jag kan göra fler mål i år. Vi kontrar mycket och både jag och Emil Freij i anfallet är snabba, säger Jerry Tollbring.

– Jag tror vi kommer göra många mål i år. Och släppa in få.

Tollbring har även han ett eget lag i NT-coachen.

– Jag fick många poäng senast, jag har både mig själv och Emil Freij på topp. Det är mest Rö-spelare i laget och det lär inte bli några ändringar på forwardssidan, säger han och skrattar.

Helgens matcher i NT-coachen

Fredag Division 5 herr:Rimbo–Rådmansö.

Harg/Östhammar–Rasbo.

Division 7 herr:Rö–Lagga Långhundra.

Division 6 herr:Edsbro–Rosersberg.

Roslagsbro–Rånäs.

Lördag Division 4 herr:Riala–Markim Orkesta.

Division 4 dam:Lagga Långhundra–Rö.

Roslagsbro–Håbo.

Division 5 herr:Hallsta–Håbro.

Division 6 herr:Väddö–Uppsala Inter.

Division 7 herr:Knutby–Lemland.

Division 8 herr:Flogsta–Ferro.

Söndag

Division 2 herr:Sollentuna–BKV Norrtälje.

Division 4 dam:Upsala IF–Väddö.

Division 6 herr:Kåre–Knivsta

Frösunda–Lohärad.

Division 5 herr:Södra Trögd–Brottby.