Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rimbo Hockey förlorade seriefinalen

Behåller ledningen i fortsättningsserien trots förlusten.

Annons

Efter tio dagars spelledigt reste Rimbo Hockey under fredagskvällen till södra Stockholm för att möta Mälarhöjden/Bredäng i en seriefinal (Rimbo etta och två poäng före). Och det blev en tuff match för Rimbo, som förlorade skottstatistiken med hela 48-21.

Första perioden blev dock mållös, men tidigt in i andra perioden tog MB ledningen. Rimbo replikerade omgående i spel fem mot fyra genom Mattias Lundblad, periodens sista mål. I tredje perioden gav Timothy Avegård Rimbo en kanonstart med 2-1 efter bara 76 sekunder spelat av perioden. Sedan var det MB:s tur att slå tillbaka. Hemmalaget gjorde både 2- och 3-2.

Rimbos lagkapten Niklas Eriksson kvitterade till 3-3 med knappt sju minuter kvar, sista målet under ordinarie tid. I förlängningen var MB starkast och avgjorde redan efter 50 sekunder sedan Rimbos Mattias Lundblad visats ut för en hakning.

Resultatet innebär att MB närmar sig Rimbo i tabellen. Med fyra matcher kvar skiljer bara en poäng mellan lagen. Vinnaren av fortsättningsserien spelar playoff i bäst av tre mot trean i alltvåan om en plats i kvalserien till division 1.

Se tabellen för division 2 fortsättningsserien här!

Division 2 fortsättningsserien herr

Mälarhöjden/Bredäng-Rimbo Hockey 4-3

(0-0, 1-1, 2-2, 1-0)

Rimbos mål: 1-1 Mattias Lundblad (Timothy Avegård, Joakim Juhlin), 1-2 Timothy Avegård (Joakim Juhlin), 3-3 Niklas Eriksson (Joakim Törnqvist).

Nästa match: Linden hemma söndag 16/2.