Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rimbo HK och Teurnberg kan vinna radiopris

Handbollslaget och Rospiggarnas lagledare två av sex kandidater.

Annons

Rimbo HK:s och Rospiggarnas succésäsonger 2013 med elitserieavancemang har knappast undgått någon.

Nu belönas Rimbo och Rospiggarnas lagledare Mikael Teurnberg med nomineringar till P4 Upplands sportpris 2013.

 "Lilla Rimbo gjorde det få trodde var möjligt i den moderna och penningstyrda idrottsvärlden. Med små resurser och egna talanger tog sig laget hela vägen till Elitserien i handboll..." skriver P4 Uppland i nomineringen på sin hemsida.

Medan Teurnbergs nominering lyder: "Om "trägen vinner" är en sliten klyscha så passar den likafullt in på Rospiggarnas lagledare Mikael Teurnberg. För tre år sen degraderade sig klubben självmant från Elitserien och laget stod i princip utan både förare och sponsorer. Efter det har Teurnberg oförtrutet jobbat för att ta Rospiggarna tillbaka till eliten...".

De fyra andra nominerade är spjutkastaren Kim Amb, orienteraren Annika Billstam, fotbollslaget IK Sirius och simmaren Jennie Johansson. P4 Upplands sportpris 2013 delas ut vid Uppsala idrottsgala den 20 november.